Gebakken aardappelen met kappertjes

Ingrediënten

  • Handvol peterselie
  • 1 kg nieuwe aardappeltjes
  • 75 ml olijfolie
  • 60 g kappertjes
  • 25 g boter
  • 1 el Spice & Spoon Scandinavian Campfire

Bereiding

Schil de aardappels en doe ze in een grote kookpot.

Overgiet alles met water, breng aan de kook en kook de aardappeltjes zo’n 15 minuten. Giet de aardappels af en snij ze doormidden.

Zet de pan met de olijfolie op hoog vuur. Voeg als de olie heet is de aardappeltjes toe en bak ze, af en toe omscheppend, 8-9 minuten tot ze bijna uiteen gaan vallen en rondom bruin zijn.

Voeg de kappertjes en boter toe. Bak ze nog een minuutje en voeg er op het einde de peterselie en de Spice & Spoon Scandinavian Campfire aan toe.

Schep alles door elkaar, bak het nog heel even en dien de aardappeltjes op.

 

Met NR 2
SCANDINAVIAN CAMPFIRE

Bereidingstijd

20 min

Aantal personen

4

Categorie
Kruidenzout, Scandinavian Campfire

Ontdek onze kruidenzouten & kruidensuikers
in één van onze verkooppunten

Share via