Homemade granola met vers fruit

Ingrediënten

  • 300 g havermout
  • 125 g walnoten
  • 125 g zonnebloempitten
  • 60 ml druivenpitolie of zonnebloemolie
  • 30 g honing of ahornsiroop
  • 40 g Christmas Delight
  • Handvol gedroogde veenbessen
  • Handvol sultana rozijnen
  • 125 g amandelschilfers
  • Eventueel wat lijnzaad en/of sesamzaad naar smaak

Bereiding

Meng de havermout, de walnoten, de zonnebloem-pitten met de olie, de Christmas Delight en de honing of de ahornsiroop.

Spreid dit mengsel open op een ovenbakplaat en plaats het in een voorverwarmde oven van 180°C. Roer het mengsel om de vijf minuten om.

Voeg er na zo’n tien tot vijftien minuten de amandelschilfers bij en blijf het mengsel omroeren tot alles lichtbruin wordt.

Haal het mengsel uit de oven, laat wat afkoelen en meng er de veenbessen en de sultana’s onder.

Heerlijk met wat yoghurt en vers fruit!

 

Met NR 09
CHRISTMAS DELIGHT

Bereidingstijd

30 min

Aantal personen

4

Categorie
Christmas Delight, Kruidensuiker

Ontdek onze kruidenzouten & kruidensuikers
in één van onze verkooppunten

Share via
Copy link
Powered by Social Snap