Zalmtartaar met frisse lente dressing

Ingrediënten

  • 400 g zalm zonder vel
  • 1 bussel radijzen
  • 3 lente-uitjes
  • olijfolie
  • sushiazijn
  • 1 kl Spice & Spoon Infinite Ocean
  • 1 limoen

Bereiding

Snijd de radijsjes in brunoise (kleine blokjes) en het lenteuitje in fijne ringen. Snijd de velkant (de grijze kant) van de zalm mooi weg, snijd deze vervolgens in blokjes en zet koel weg.

Maak de zalmtartaar aan met olijfolie en sushiazijn. Let er op dat je de zalm eerst aanmaakt met de olie en dan pas met de azijn, zo leg je een mooie film op de tartaar en voorkom je dat de azijn de zalm al gaat garen door de zuurte.

Rasp wat limoenschil door de tartaar. Meng er op het laatst de radijsjes, de lenteuitjes en een koffielepel Spice & Spoon Infinite Ocean onder. Kruid af met witte peper.

 

Met NR 1
INFINITE OCEAN

Bereidingstijd

20 min

Aantal personen

4

Categorie
Infinite Ocean, Kruidenzout

Ontdek onze kruidenzouten & kruidensuikers
in één van onze verkooppunten

Share via
Copy link
Powered by Social Snap